ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - ΦΑ

ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Διεύθυνση - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Διεύθυνση: ΓΑΒΡΟΣ Τ.Κ. - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τ.Κ.: 36100
Περιοχή - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Περιοχή: Καρπενήσι Κατηγορία - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Τηλέφωνο - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο: 2237041487 Fax - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Fax: 2237041487
Κινητό - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κινητό: 6974390690 E-mail - ΤΑΒΕΡΝΕΣ E-mail: topetalo@windowslive.com
Υπεύθυνος - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Υπεύθυνος: ΜΟΚΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΜΟΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Ιστοσελίδα:
Στο δρόμο για το ιστορικό Μοναστήρι του Προυσού, δίπλα από την κρεμαστή γέφυρα του ποταμού Καρπενησιώτη που καμαρώνει αγέρωχα από τα χρόνια του Αλή Πασά με θέα τα αρχοντικά του Μεγάλου χωριού και στα πόδια της ψηλοκορφής Καλιακούδας βρίσκεται ο οικισμός Γαύρος. Στο πανέμορφο αυτό τρίστρατο στήσαμε μία ξεχωριστή παραδοσιακή γωνιά "ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ". Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε τις σπιτικές ρουμελιώτικες λιχουδιές μας μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που έχουμε αναπαλαιώσει...
Επισκέπτες: 19351

ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στο δρόμο για το ιστορικό Μοναστήρι του Προυσού, δίπλα από την κρεμαστή γέφυρα του ποταμού Καρπενησιώτη που καμαρώνει αγέρωχα από τα χρόνια του Αλή Πασά με θέα τα αρχοντικά του Μεγάλου χωριού και στα πόδια της ψηλοκορφής Καλιακούδας βρίσκεται ο οικισμός Γαύρος. Στο πανέμορφο αυτό τρίστρατο στήσαμε μία ξεχωριστή παραδοσιακή γωνιά "ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ".

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε τις σπιτικές ρουμελιώτικες λιχουδιές μας μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που έχουμε αναπαλαιώσει και διακοσμήσει με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Η ταβέρνα λειτουργεί όλο το χρόνο καθημερινά και το σπεσιαλιτέ μας είναι το αρνάκι γάστρας το χειμώνα υπάρχει και στιφάδο αγριογούρουνο, κοτόσουπα, γίδα βραστή και φασολάδα.